Egyedi igények alapján is vállaljuk szoftverek készítését, specifikálását, elemzését.

Továbbá a hazai vállalati szféra számára a gazdasági tevékenységükhöz kapcsolódó valamennyi részterületre vonatkozóan rendelkezünk költséghatékony, naprakész és támogatott “dobozos” szoftver megoldásokkal.

Fő profilunk az ügyviteli szoftverek készítése és forgalmazása, melyek a kis- és középvállalkozások mindennapi működésének meghatározó részei. Az idő múlásával és a gazdaság fejlődésével egyre nagyobb teret hódított magának a számítástechnika, ezen belül pedig a szoftverfejlesztés.

Az általunk fejlesztett programokat bérleti vagy vételi konstrukcióban ajánljuk leendő partnereinknek, hogy mindenki a maga számára legkedvezőbb vásárlási módot választhassa. Bérlet esetén folyamatosan biztosítunk garanciát és az új verziók elérhetőségét, míg vétel során egy év garanciát vállalunk programjainkra, és utána szoftverkövetési díj ellenében jogosult ügyfelünk az általa használt programot frissíteni.

Az elmúlt években egyre nagyobb teret hódít az integrált ügyviteli rendszerek kialakítása. A cég ehhez igazodva fejlesztette tovább rendszereit, és korszerű SQL adatbázismotorral működő rendszerre tért át. Ennek következtében a programok közötti teljesítmény és tudáskülönbség jelentős. A programok megjelenése változatlan, így a felhasználók zökkenőmentesen tanulják meg az új program kezelését.

 

Szoftvereink megtekintése »