Cégünk 1993. április 28-án alakult, tulajdonosai belföldi magánszemélyek. A tulajdonosok és az alkalmazottak alapos elméleti tudással járultak hozzá a vállalat működéséhez, a cég alapítása a tagok ennél régebbi szakmai múltjával párosult.

1993-től profilunk az ügyviteli szoftverek készítése és forgalmazása, melyek a kis- és középvállalkozások mindennapi működésének meghatározó részei.
Az általunk fejlesztett programokat bérleti vagy vételi konstrukcióban ajánljuk leendő partnereinknek, hogy mindenki a maga számára legkedvezőbb vásárlási módot választhassa. Bérlet esetén folyamatosan biztosítunk garanciát és az új verziók elérhetőségét, míg vétel során egy év garanciát vállalunk programjainkra, és utána szoftverkövetési díj ellenében jogosult ügyfelünk az általa használt programot frissíteni.
Az elmúlt években egyre nagyobb teret hódít az integrált ügyviteli rendszerek kialakítása. A cég ehhez igazodva fejlesztette tovább rendszereit, és korszerű SQL adatbázismotorral működő rendszerre tért át.

2008. június 30-án az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium az igazságügyi szakértői névjegyzékébe vette fel cégünket az alábbi szakterületekre:

informatikai biztonság,
informatikai rendszerek tervezése, szervezése,
számítástechnikai adatbázis,
adatstruktúrák, szoftverek,
könyvszakértés.

2009-től szakértői tevékenységünk során egyre több alkalommal készítettünk közösen más szakértői területen kompetenciával rendelkező szakértőkkel szakvéleményeket, például az alábbi szakterületeken:

Informatikai szakértés
Igazságügyi szakértés
Eszközfedezet értékelése

Célunk, hogy hosszú távú együttműködést alakítsunk ki ügyfeleinkkel, melynek során felmérjük igényeiket, meghatározzuk szükségleteiket, majd ezek alapján egyedi és testre szabott, az üzleti folyamatok hatékonyságát jelentősen növelő szoftvereket fejlesztünk ki.

A szakértői munkánk során olyan szakértői véleményeket készítünk, amelyekkel megbízóink reális véleményt kaphatnak eszközeikről, vállalkozásukról.

A MaBe-Szoft Kft rész vesz a GINOP-3.2.1-15-2015-00001 a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! project programban.