Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!

A termékhez/szolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik.

Regisztrálok a kedvezményért!

Rövid megnevezés: Üzlet+
Teljes név: Számlázó és készletnyilvántartó rendszer
A listaárhoz adott kedvezmény mértéke: 10%
Leírás: Nagykereskedések és KsKer boltok részére készült számlázó, megrendelés készítő, raktárkészlet és ÁFA nyilvántartó program. Az Üzlet+ nyílvántartó és számlázó program. A rendszer nyomon követi az áruk, anyagok életé a megrendelés pillanatától az eladásig. Termék/szolgáltatás referenciák:

Rövid megnevezés: Bér+
Teljes név: Bérszámfejtő program
A listaárhoz adott kedvezmény mértéke: 10%
Leírás: A Bér ó+ program segítségével a dolgozók személyi adatainak nyilvántartását, bérszámfejtését, béradatok gyűjtését, TB adatok nyilvántartását végezhetjük el. Az éves jövedelmekről jelentést készít a program a NAV számára.
Termék/szolgáltatás referenciák:

Rövid megnevezés: Szerviz
Teljes név: Autószervizek részére fejlesztett program
A listaárhoz adott kedvezmény mértéke: 10%
Leírás: A Szerviz program márkakereskedések, szervizek, gépkocsi forgalmazók részére készült nyilvántartó és számlázó program. A rendszer nyomon követi a gépkocsi életét a megrendelés pillanatától az eladáson át a folyamatos időszaki szervizekig.
Termék/szolgáltatás referenciák:

Rövid megnevezés: Főkönyv
Teljes név: Kettős könyvviteli és Naplófőkönyv program
A listaárhoz adott kedvezmény mértéke: 10%
Leírás: A Főkönyv program pénztári bizonylatok nyomtatására, pénztár nyilvántartására, automatikus kontírozásra, számla-nyilvántartásra, Naplófőkönyv, Pénztárkönyv készítésére, ill. kettős könyvelés elvégzésére készült program. Tartalmazza a beérkező-kimenő számláknak a NAV által kért tételes ÁFA nyilvántartását. Termék/szolgáltatás referenciák:

 • Begella Zoltán

  +36-30/955-1876
  zoltan@mabeszoft.hu

  4400 Nyíregyháza, Ér utca 13. Fsz. 5.
  Telefon: (42) 421-134
  Telefax: (42) 421-134
  Honlap: www.mabeszoft.hu
  Email: info@mabeszoft.hu